• Üniversitemiz Öğrenci Kulüp ve Toplulukları KUBİS ve Faaliyet Bilgilendirme Eğitimi

03 Ocak 2022

2021-2022 eğitim-öğretim yılı öğrenci kulüp ve topluluk seçimleri Üniversitemiz Öğrenci Kulüpleri Yönergesi çerçevesinde tamamlanmıştır. Bu kapsamda seçimini tamamlayan kulüp ve topluluklarımızın akademik danışmanları ve kulüp başkanlarına Kulüp Bilgi Sistemi (KUBİS) ve faaliyet bilgilendirme eğitimi verildi. Başkanlığımız koordinesinde, Çorum Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Kulüpler Koordinatörlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen eğitimde; öğrencilerimizin eğitim-öğretim faaliyetleri dışında kendilerini geliştirmelerine, sosyalleşmelerine katkı sağlamak ve toplumla etkileşimlerini arttırmak amacıyla Üniversitemiz bütçe imkanları çerçevesinde sosyal sorumluluk projeleri, konferans, panel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler gerçekleştirebilecekleri anlatıldı.