• KULÜP SEÇİM İŞLEMLERİ AÇIKLAMALARI

20 Mart 2015

Sevgili Öğrenciler,

Öğrenci kulüpleri sistemi KUBİS faaliyete geçmiştir.

Mevcut kulüplerimiz ile ilgili tüm işlemler bu sistem üzerinden online gerçekleştirilecektir.

Şuan sisteme kayıtlı ve tüzükleri güncellenmiş kulüplere üyelik başvuruları alınmış, seçimler sonuçlanıncaya kadar yeni üyelik başvuruları durdurulmuştur.

Danışman onayı yapılan üyeler başvurdukları kulübün sayfasında bulunan, ÜYELER menüsünden üyelik durumunu görüntüleyebilirler.

Ayrıca HUBİS kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaparak şahsi sayfalarından da görüntüleme yapılabilir.

Seçimlere katılmaya hak kazanan öğrenci kulüplerimizin tüm üyeleri için 23 - 24 Mart tarihleri arasında yönetim ve denetim kurullarına adaylık süreci başlayacaktır.

HUBİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapıp üye olduğunuz bir kulübün yönetim veya denetim kurulu üyeliğine aday olabilirsiniz. Bu süreçte YALNIZCA BİR KULÜPTE BİR KURULA aday olabilirsiniz.

Tercihinizi dikkatli yapmanızı öneririz.

Yönetim veya Denetim Kuruluna adaylık süreci sonrasında adaylığı kabul edilen üyelerin bilgileri 25 Mart tarihinde SEÇİMLER menüsünde yayınlanacaktır.

26 – 30 Mart tarihleri arasında her üye, üyesi bulunduğu kulüpler için HUBİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak yönetim veya denetim kurulu adaylarına AYRI AYRI BİR OY kullanacaktır.

Oylama sonucunda en fazla oy alan üyelerden sıralama yapılarak

·         Yönetim Kurulu için 5 Asıl 5 Yedek

·         Denetim Kurulu için 3 Asıl 3 Yedek

üye belirlenecektir. Oylamada eşitlik halinde, 3 (üç) iş günü sonrasında ikinci tur oylama yapılır kulübe üyelik gün ve saati dikkate alınır. Eşitliğin devam etmesi halinde, kulübe üyelik zamanı esas alınarak kayıt önceliği olan öğrenci seçilir.

Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin seçiminden sonra 1 Nisan tarihinde Yönetim ve Denetim Kurulu ASIL ÜYELERİ arasından kulüp başkanlığına adaylık başvurusu yapılacaktır.

2 Nisan tarihinde Kulüp Başkanı adayları Yönetim ve Denetim Kuruluna seçilen tüm üyelerin oyları ile belirlenip 3 Nisan’da kesin sonuçlar ilan edilip Seçilen Üyeler, Kulüp Ana sayfasında fotoğraflı olarak görüntülenecektir.

TÜM SÜRECİ SEÇİMLER MENÜSÜNDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

SİSTEME GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

EŞ KOORDİNATÖRLÜK