• Öğrencilerimizden Esin Olgeç ve Ömer Güzel'in Karma Resim Sergisi Açıldı

22 Haziran 2022

Öğrencilerimizden Esin Olgeç ve Ömer Güzel'in Karma Resim Sergisi Açıldı

Fakültemizin Resim Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Esin Olgeç ve Ömer Güzel’in gerçekleştirmiş olduğu karma resim sergisi, 01.03.2022 tarihinde Hitit Sanat Atölyesi Kulübü etkinlikleri çerçevesinde izleyiciyle buluştu. Üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerinin yoğun katılımının sağlandığı sergide tuval ve kâğıt zeminler üzerine akrilik boya, yağlı boya, suluboya ve karışık tekniklerle uygulanmış 36 adet eser sergilendi.

Serginin açılışında Fakültemiz Resim Bölüm Başkanı Doç. Muteber Burunsuz serginin anlam ve önemini belirterek sergide yer alan öğrencilerimiz Esin Olgeç ve Ömer Güzel’e iyi dileklerini sundu. Açılışta Esin Olgeç eserlerinde figür ve portre çalışmalarına ağırlık verdiğini, Ömer Güzel ise farklı obje ve teknikleri eserlerinde bir araya getirdiğini belirtti. Farklı teknik ve uygulamaların yer aldığı sergi 4 Mart 2022 tarihine kadar Meslek Yüksekokulları Yerleşkesi İdari Bina Giriş Katında ziyarete açıktır.