• Öğrencilerimiz Üniversitemizi Etkinliklerle Renklendirmeye Devam Ediyor

03 Aralık 2022

Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri tarafından, Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi duvarlarına uygulanan “Duvar Resmi Projesi” tamamlandı. 29 Ekim-02 Kasım 2022 tarihleri arasında aralıksız çalışmalarını sürdüren öğrencilerimize danışman olarak Resim Bölüm Başkanı Doç. Muteber Burunsuz ve Öğr. Gör. Neslihan Yılmaz Toprak eşlik etti.  Hitit Sanat Atölyesi Kulübü etkinlikleri çerçevesinde tasarlanan proje Hitit Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Hitit'e Hoşgeldin Şenliği kapsamında başladı. Şenlik kapsamında başlayan çalışma ile öğrencilerimiz spor temalı görselleri çizerek renklendirdiler. Spor Bilimleri Fakültesi binasının çevresinde yer alan bir diğer duvara ise Yeşilay'ın Alkol Farkındalık Haftası kapsamında  "Street Art" Saha etkinliği uygulaması yapıldı. 30 öğrencinin katılımıyla tamamlanan Sosyal Sorumluluk Projesi ile farkındalık oluşturan  öğrencilerimiz görsel tasarımlarını duvar yüzeyinde bire bir somutlaştırarak  "Street Art" Saha Etkinliği uygulamasını tamamladılar. 2022-2023 Akademik Yılı Hitit'e Hoşgeldin Şenliği, Spor Bilimleri Duvar Resmi Projesi ve Street Art Saha Etkinliğine katkı sağlayan Hocalarımız ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.