• Öğrencilerimiz Üniversitemizi Renklendirdi

22 Haziran 2022

Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri tarafından, Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi duvarına uygulanan “Duvar Resmi Projesi” tamamlandı. 10-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında aralıksız çalışmalarını sürdüren öğrencilerimize danışman olarak Resim Bölüm Başkanı Doç. Muteber Burunsuz ve Öğr. Gör. Neslihan Yılmaz Toprak eşlik etti.  Hitit Sanat Atölyesi Kulübü etkinlikleri çerçevesinde tasarlanan projenin görsellerinde, Spor Bilimleri Fakültesi binasının renk bütünlüğü göz önünde bulunduruldu. İlk aşamada görsel tasarımların hazırlanması için renklerin tonlarının derecelendirilmesiyle bir fon oluşturuldu. Fon rengi üzerine temaya uygun stilize figürler ve objeler kompoze edilerek yerleştirildi. Kısa sürede dönüşümlü elli üç öğrencinin katılımıyla tamamlanan duvar resminde,  öğrencilerimiz görsel tasarımlarını duvar yüzeyinde bire bir somutlaştırarak deneyim kazandılar. Projeye katkı sağlayan danışman Hocalarımız ve Resim Bölümü öğrencilerimize teşekkür ederiz.