• Öğrencilerimiz Üniversitemizi Renklendirmeye Devam Ediyor

03 Aralık 2022

Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri tarafından, Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi binası iç bina duvarlarına asılacak olan “Tuval Resimleri Projesi” gerçekleşti. Hitit Sanat Atölyesi kulüp faaliyeti olarak planlanan projeye, 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimizin üretmiş olduğu 16 adet eser 27 Eylül 2022 tarihinde Mühendislik Fakültesi duvarlarına asıldı. Farklı temalardan oluşan eserlerde teknik olarak akrilik ve yağlı boya kullanıldı. Resimlerin asılmasının ardından öğrencilere Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan  Çalışkan tarafından belge takdimi yapıldı. Resimlerin asılması sırasında Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mehmet Fatih Işık, Dr. Öğr. Üyesi Erdener Özçetin, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Doç. Muteber Burunsuz ve Öğr. Gör. Neslihan Yılmaz Toprak eşlik etti. Projeye katkı sağlayan Danışman Hocalarımız ve Resim Bölümü öğrencilerimize teşekkür ederiz.