• "Temel Antropoloji Eğitimi" Gerçekleştirildi

12 Mart 2022

"Temel Antropoloji Eğitimi" Gerçekleştirildi

Arkeoloji Kulübü etkinliği olarak "Temel Antropoloji Eğitimi" Gerçekleştirme talebi ile başvurulan Antropoloji Kulübünün ev sahipliğinde Üniversitemiz Antropoloji Laboratuvarlarında yaklaşık 2 saat süren bir temel eğitim gerçekleştirilmiştir. Eğitimi veren Antropoloji Kulübü danışmanı Sn. Doç.Dr. Ayşegül Şarbak hocamızın engin bilgisi ve misafirperverliği ile katıldıkları kazı çalışmalarında her daim ihtiyaç duyabilecekleri temel antropoloji bilgisine erişen kulübümüzün üyeleri hem bilgilenmiş hem de eğlenceli vakitler geçirmiştir. Arkeolog kökenli öğrenciler dışında, kulübe üye olan Tarih, Güzel Sanatlar Fakültesi veya diğer fakültelerden öğrencilerin belkide hayatlarında ilk kez tecrübe edindikleri gerçek bir bireye ait iskelet yapısını görebilme fırsatını bizlere sunun Antropoloji Bölümü ve Kulübü hocalarımıza ve öğrencilerine sonsuz teşekkür ederiz.