• Kullanıcı Girişi
  • İstanbul Ticaret Odası, Borsa İstanbul ve Türkiye Katılım Bankaları Birliği Ziyaretlerimiz

    01 Haziran 2016

    İstanbul Ticaret Odası, Borsa İstanbul ve Türkiye Katılım Bankaları Birliği Ziyaretlerimiz

    İstanbul Ticaret Odası, Borsa İstanbul ve Türkiye Katılım Bankaları Birliği Ziyaretlerimiz

    Üniversitemiz Borsa Finans Kulübü beraberindeki öğrencilerimiz ile İstanbul’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

    Etkinlik İstanbul Ticaret Odası’nın ziyareti ile başladı. İstanbul Ticaret Odası’nın misyonu, vizyonu, ülke ekonomisine katkıları ve gelecek planlarının yanı sıra öğrencilerimiz gelecek planlarını yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiği çok akıcı ve başarılı bir sunum ile Sayın Genel Sekreter Yardımcısı Tezer PALACIOĞLU tarafından gerçekleştirildi. Aynı zamanda Rekabeti Geliştirme Koordinatörlüğü’nden Sayın Burak ÖZTEMEL ve Sadık TEMEL’in de hazır bulunduğu etkinliğin verimli bir şekilde gerçekleştirilmesinde sağlanan katkılardan dolayı teşekkürü borç biliriz.

    İstanbul’da yapılan etkinliğin diğer durağı olan Borsa İstanbul A.Ş. ile devam edildi. Borsa İstanbul A.Ş. adına Baş Uzman Alper     AYDEN, Borsamızın genel tanıtımını yaparak faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Borsa tarihinin de aktarıldığı sunumda, Seans Odası, Borsa İstanbul’un Gong Töreni yapılan Salonu ve bilişim altyapısına yönelik bilgilendirmeleri ile öğrencilerimize etkili ve verimli sunum gerçekleştirdi. Etkinliğin bu kısmında sağladıkları desteklerden ötürü Kurumsal İletişim Bölümü Yöneticisi Sayın  Murat OKTAY ve Baş Uzman Alper AYDEN beylere teşekkürü borç biliriz.

    Borsa Finans Kulübü’nün diğer bir etkinliği olan Türkiye Katılım Bankaları Birliği’ne yaptığımız ziyaret ile de öğrencilerimize Türkiye’de Katılım Bankaları Birliği’nin konumu, mevzuatı ve çalışma alanları hakkında bilgiler verilmiştir. Ayrıca faizsiz bankacılık sistemi hakkında verilen bilgiler ile yanlış anlaşılan bazı hususların düzeltilebilmesi açısından son derece faydalı bir sunum yapılmıştır. Etkinliğin verimli bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan Türkiye Katılım Bankaları Birliği Eğitim ve İdari İşler Birimi Md. Yrd. Sayın Halis ÇELENK ve Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Osman Nihat YILMAZ beylere teşekkürü borç biliriz.

    2 gün süren bu etkinliklerde desteklerini esirgemeyen Sayın Rektörümüz, Hocamız Prof.Dr. Reha Metin ALKAN hocamıza, Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na, etkinliklerimize katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.