• TÜM AŞÇILAR VE PASTACILAR KONFEDERASYONU EĞİTİM KONFERANSI

23 Ekim 2019

TÜM AŞÇILAR VE PASTACILAR KONFEDERASYONU EĞİTİM KONFERANSI

laca Avni Çelik Meslek Yüksek Okulunda 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı açılış etkinlikleri  ve 20 Ekim Dünya Aşçılar günü münasebetiyle meslekte 40 yılını geçirmiş Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonuna bağlı, Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı  Rasim ÇAKICI, Aşçılık Bölümü öğretim elemanları Öğretim Görevlisi Murat DİNÇER, Öğretim Görevlisi Remzi BİLGİLİ ve Aşçılık Programı öğrencilerimize “AŞÇILIK MESLEĞİ'NİN DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI ” konulu eğitim konferansı vermiştir.

Konferans sonunda Bölüm Başkanımız Öğretim Görevlisi Remzi BİLGİLİ Şeflerimize emeklerinden teşekkür belgelerini takdim etmiştir.

Desteklerinden dolayı Taşpakon Gençlik Kolları Çorum il temsilcisi Tarık ÇAKICI, Taşpakon Kadın Kolları Çorum il temsilcisi Ece DANACI ve Çorum Aşçılar ve Pastacılar Derneğine teşekkür ederiz.