• Kullanıcı Girişi
  • Aşçılık Programı Gastronomi Festivalinde!

    17 Ekim 2019

    15-16 Ekim tarihleri arasında ilk defa düzenlenen ve gelenekselleştirilmesi hedeflenen Gastronomi Festivali, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. “Mutfakta Bilim Var” sloganıyla yola çıkılarak düzenlenen festivale 10 Meslek Lisesi ve 12 Üniversiteden gelen öğrenciler katılım sağlamıştır.

    Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Yazıcıoğlu’nun davetleriyle üniversitemizi temsilen okul müdürümüz Doç. Bahat Comba, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğr. Gör. Esra Özata ve Aşçılık Programı 2. sınıf öğrencileri katılmıştır. Birbirinden farklı mutfakların ve tecrübelerin sergilendiği festivalde usta aşçıların yer aldığı jüriler en güzel lezzetleri değerlendirmişlerdir. Bu anlamda öğrencilerimizin de farklı uygulamaları görmeleri bakımından oldukça verimli geçen bir teknik gezi olmuştur. 

    Ayrıca  Yazıcıoğlu ve Comba birlikte alanla ilgili çeşitli istişarelerde bulunmuştur. 

    Davetlerinden dolayı Sayın Dekana ve teknik geziye olan Desteklerden dolayı Üniversitemiz Rektörlüğü’ne teşekkür ederiz. 

    Alaca Avni Çelik MYO Müdürlüğü