• Yeni Döneme Merhaba Etkinliği Kararı

Bahar yarıyılının başlaması ile okula dönen öğrenci arkadaşlarımıza kampüs içerisinde etkinlik programında belirtilen noktalarda stand açarak kulubümüzü tanıtmak, etkinliklerimiz hakkında bilgi vermek ve üye çalışmaları yapmak amacıyla 28 Şubat 2022 saat 10:00 ile 03 Mart 2022 saat 17:00 tarihleri arasında, "Yeni Döneme Merhaba" isimli etkinliğin yapılmasına karar verilmiştir.

Yeni Döneme Merhaba Etkinliği Kararı

28 Şubat 2022 saat 10.00 ile 03 Mart 2022 saat 17.00 tarihleri arasında, Bahar yarıyılının başlaması ile okula dönen öğrenci arkadaşlarımıza merhaba demek için kampüs içerisinde stand açarak hem kulübümüzün tanıtımını yapmak hem de yeni üyelere ulaşabilmek amacıyla "Yeni Döneme Merhaba"  etkinliğinin yapılmasına karar verilmiştir.