• Benim kulübüm Yeşilay Denetim Raporu

Benim kulübüm Yeşilay adlı etkinlik 29 Aralık 2023 Cuma Saat 09.00 - 10.00 tarihinde Corum/Kargı Atatürk ilkokulu yerinde
    Konuşmacıları/misafirleri giriniz katılımları ile Katılan Akademisyen Sayısı: ; Katılan İdari Personel Sayısı: ; Katılan Öğrenci Sayısı: ; Katılan Misafir: kişi ile gerçekleştirilmiştir.
    yapılan işleri kısaca yazınız bilgilendirmeler/çalışmalar yapılmıştır.

Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiştir, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı bir durum olmamıştır.

Benim kulübüm Yeşilay Denetim Raporu

Benim kulübüm Yeşilay adlı etkinlik 29 Aralık 2023 Cuma Saat 10.15 - 11.10 tarihinde Corum Kargı/Yunus Emre ilkokulu yerinde

Benim kulübüm Yeşilay Denetim Raporu

Benim kulübüm Yeşilay adlı etkinlik 13 Aralık 2023 Çarşamba Saat 09.30 - 11.30 tarihinde Sakarya ilköğretim okulu yerinde