• 10 BIN YESIL CAN, 10 BIN YESIL CANAN PROJESI Denetim Raporu

10 BIN YESIL CAN, 10 BIN YESIL CANAN PROJESI adlı etkinlik 26 Aralık 2023 Salı Saat 09.30 - 12.30 tarihinde Buhara Kültür Merkezi yerinde
    Konuşmacıları/misafirleri giriniz katılımları ile Katılan Akademisyen Sayısı: ; Katılan İdari Personel Sayısı: ; Katılan Öğrenci Sayısı: ; Katılan Misafir: kişi ile gerçekleştirilmiştir.
    yapılan işleri kısaca yazınız bilgilendirmeler/çalışmalar yapılmıştır.

Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiştir, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı bir durum olmamıştır.

10 BIN YESIL CAN, 10 BIN YESIL CANAN PROJESI Denetim Raporu

10 BIN YESIL CAN, 10 BIN YESIL CANAN PROJESI adlı etkinlik 19 Aralık 2023 Salı Saat 09.30 - 12.30 tarihinde Buhara kültür merkezi yerinde
    yapılan işleri kısaca yazınız bilgilendirmeler/çalışmalar yapılmıştır.