• 2016-17 Uçuşları

21 Mart 2017

Üniversitemiz Yamaç paraşütü Kulübü öğrencileri teorik derslerini tamamlamalarının ardından yer ve saha çalışması için Merzifon’daydılar.

Genel Uçuş bilgileri, Aerodinamik, acil durumlar, malzeme bilgisi, meteoroloji ve uçuş tekniği derslerini tamamlayan öğrencilerimiz aynı zamanda uygulamalı olarak Yedek Paraşüt Katlaması işlemlerini görme fırsatı buldular..

Derin Yamaç Spor Kulübü ile Samsun Yamaç Paraşütü Kulübü pilotları ile beraber olan ve üniversitemizi temsil eden kulüp öğrencilerimiz sert hava muhalefeti nedeniyle uçmanın yanında yılın son kar eğlencesini de gerçekleştirdiler.  18 Mart Çanakkale Zaferi için göklerde olmaya karar veren ve diğer kulüplerle beraber gerçekleştirilen etkinlikte bir dahaki sefer buluşmak üzere ayrılan kulüp öğrencilerimiz hava şartları ve emniyet çerçevesinde mümkün olan her hafta sonu etkinliklerini gerçekleştirmektedirler.

Rüzgarınız bol olsun.