• Kullanıcı Girişi
  • Türk Tarih ve Kültür Araştırmaları Kulübü Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisi Müzesi ve Gençlik-Spor Bakanlığını Ziyaret Etti

    23 Aralık 2022

    Türk Tarih ve Kültür Araştırmaları Kulübü öğrencilerimiz 13 Aralık 2022 Salı günü Anıtkabir Ziyareti gerçekleştirmiştir. Türk Tarih ve Kültür Araştırmaları Kulübü Akademik Danışmanı Arş. Gör. Hakan Yazar ve Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlknur Taş rehberliğinde düzenlenen gezi kapsamında Anıtkabir'in ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı ziyareti düzenlenmiştir. Burada Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Kampları Daire Başkanı Oktay Mahşer tarafından Türk Tarih ve Kültür Araştırmaları Kulübü öğrencilerine Bakanlığın faaliyetleri ve Gençlere yönelik çalışmalar ile kamp faaliyetleri hakkında sunum gerçekleştirilmiştir. Gençlik ve Spor Bakanlığındaki sunumun ardından 1. ve 2. TBMM Müzeleri gezilmiş ve Ankara gezisi sonlandırılmıştır. 

    Gezi kapsamında öğrencilerimize desteklerini esirgemeyen Hitit Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesine, Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Çorum Belediyesine ve Ankara'da öğrencilerimizi karşılayan Gençlik ve Spor Bakanlığı çalışanlarına teşekkür ederiz.