• Üniversitemizde Büyük&Küçük Hamleler Satranç Turnuvası Gerçekleştirildi

29 Mart 2013

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi’nde 26-27 Mart 2013 tarihlerinde “Büyük&Küçük Hamleler” isimli satranç turnuvası gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Satranç Kulübü tarafından organize edilen turnuva, Üniversitemiz ile Çorum Fen Lisesi  öğrencileri arasında gerçekleştirilmiş olup turnuvada, Üniversitemizin öğrencileri ile Çorum Fen Lisesi öğrencilerini bir araya getirmek ve Çorum Fen lisesi öğrencilerine Üniversitemizi tanıtmak amaçlanmıştır.

Yedi tur İsviçre sistemi ile oynanan, 86 kişinin katıldığı turnuvada dereceye giren öğrencilere ödüllerini; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil AYKUL, Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet KARAMAN, Çorum Fen Lisesi Müdürü Süleyman ATÇIOĞLU ve turnuvanın ana sponsoru Erdem GÖZE tarafından verilmiştir.
    “Büyük&Küçük Hamleler” isimli satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz:

1. Sergen SEVİCİ  -  Hitit Üniversitesi
           2. Abdülaziz GENÇTÜRK - Hitit Üniversitesi