• Yeşilay'ın Alkol haftası nedeniyle gerçekleştirilen Street Art Saha Faaliyeti Denetim Raporu

Yeşilay'ın Alkol haftası nedeniyle gerçekleştirilen Street Art Saha Faaliyeti adlı etkinlik 02 Kasım 2022 Çarşamba Saat 09.45 - 17.00 tarihinde yerinde
    Katılan Akademisyen Sayısı:2 ; Katılan İdari Personel Sayısı: 2 Katılan Öğrenci Sayısı: 35 Katılan Misafir: 10 kişi ile gerçekleştirilmiştir.
    Üniversitemiz bünyesinde gerçekleşen Yeşilay alkol haftası etkinliği adı altında resim bölümü öğrencileri ve akademik personel tarafından tasarım ve boyama etkinliği  yapılmıştır.

Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiştir, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı bir durum olmamıştır.