• TED KOLEJİ sanatsal etkinlik çalışmaları Denetim Raporu

TED KOLEJİ sanatsal etkinlik çalışmaları adlı etkinlik 28-11-2023 13.00 - 29-11-2023 14.20 tarihinde Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 601-602 nolu atölye yerinde
    TED KOLEJİ Öğretmen ve öğrencileri ile resim bölümü öğrencilerinin katılımları ile 2 Akademisyen, 30 resim bölümü ve yaklaşık 15 TED koleji öğrencileri ile gerçekleştirilmiştir. TED öğrencileri her iki atölyeye belirli sayılarda paylaştırılarak resim öğrencileri ile birlikte farklı teknikler kullanarak resim yapmışlardır. TED öğrencilerine teknik bilgiler verilmiş ve uygulamalı olarak resim yapmaları sağlanmıştır.

Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiştir, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı bir durum olmamıştır.