• Spor Bilimleri duvar boyama projesi, spor ekipmanları, sütun 2 Denetim Raporu

Spor Bilimleri duvar boyama projesi, spor ekipmanları, sütun 2 adlı etkinlik 28 Ekim 2022 Cuma Saat 09.45 - 17.00 tarihinde Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüs Spor Bilimleri Fakültesi yerinde
     Katılan Akademisyen Sayısı: 2 Katılan İdari Personel Sayısı:2  Katılan Öğrenci Sayısı:35  Katılan Misafir:10 kişi ile gerçekleştirilmiştir.
    Üniversitemiz bünyesinde gerçekleşmiş olan Spor bilimleri duvar boyama etkinliğimiz resim bölümü ve akademisyenleri ile birlikte sütun duvarları tasarım ve boyama işlemleri yapılmıştır.

Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiştir, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı bir durum olmamıştır.