• Spor Bilimleri duvar boyama projesi, spor ekipmanları, sütun 1 Denetim Raporu

Spor Bilimleri duvar boyama projesi, spor ekipmanları, sütun 1 adlı etkinlik 28 Kasım 2022 Pazartesi Saat 09.45 - 19.00 tarihinde Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüs Spor Bilimleri Fakültesi yerinde

Doç.Muteber Burunsuz, Ögr.Görv. Neslihan Yılmaz Toprak katılımları ile GSTMF resim bölümü 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerinin katılımları ile 35 kişi olarak duvar boyama etkinliğimiz gerceklestirilmistir.

Yapılacak resimler belirlendi her bölüm için öğrenciler görevlendirildi.belirtilen süre sonunda çalışmalar tamamlanmıştır.

Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiştir, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı bir durum olmamıştır.