• Öğretim görevlisi Neslihan YILMAZ TOPRAK eşliğinde "Color Fest" Denetim Raporu

Öğretim görevlisi Neslihan YILMAZ TOPRAK eşliğinde "Color Fest" adlı etkinlik 07 Haziran 2023 Çarşamba Saat 12.00 - 14.00 tarihinde Hitit Üniversitesi MYO Kampüsü yerinde katılımları ile 2 akademisyen ve 15 öğrenci kişi ile gerçekleştirilmiştir. Çalıştayda kullanılmak üzere sprey, akrilik, toz boyalar ve diğer ekipmanlar temin edilmiş, öğrencilerin bu malzemeleri ve ekipmanları kullanarak  belirli bir konu üzerinde içgüdüsel olarak eserler üretmeleri sağlanmıştır. Bununla beraber toz boyalar ile eğlenceli bir mezuniyet hatırası tuvali yapılmış ve çalıştay toz boyalarla öğrencilerin birbirlerini boyamaları ile eğlenceli bir hale getirilmiştir.
    Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiştir, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı bir durum olmamıştır.