• Küratör eşliğinde İstanbul Modern Sanatlar Müzesi Sanal tur gezisi Denetim Raporu

Küratör eşliğinde İstanbul Modern Sanatlar Müzesi Sanal tur gezisi adlı etkinlik 03-05-2023 11.00 - 03-05-2023 12.00 tarihinde Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi yerinde
    Eda dereci (müze eğitim kurumları) katılımları ile bir akademisyen ve 20 öğrencinin katılımları ile gerçekleşmiştir.
    Öğrenciler ile birlikte sanal simulasyon teknilolojisi ile uzaktan bağlantı yapılarak İstanbul modern sanatlar müzesindeki eserler küratör eşliğinde gösterilerek eserler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiştir, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı bir durum olmamıştır.