• Hitit GSTMF Boya yapım atölyesi Denetim Raporu

Hitit GSTMF Boya yapım atölyesi adlı etkinlik 24 Ekim 2023 Salı Saat 13.30 - 14.30 tarihinde Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 6.kat yerinde
    Araştırma Görevlisi Ozan eroğlu, Öğr.Gör.Neslihan Yılmaz toprak ve Doç.Muteber Burunsuz hocalarımız önderliğinde ve Hitit Gstmf resim bölümü öğrencileri (25)ile yağlı boya yapımı detayları gerçekleştirilmiştir.Konu ile alakalı yağlı boyanın nasıl hazırlanması gerektiğini ve yapım aşamasında hangi malzemelerden kullanıldığı hakkında öğrenciler ile birlikte yağlı boya teknikleri detaylı bir şekilde anlatılmış olup bilgilendirme ve çalışmalar yapılmıştır.

Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiştir, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı bir durum olmamıştır.