• Bileşik Sanatlar Yüksek Lisans öğrencimiz Sinem Yörençin " Resim temalı" canlı performans gösterisi. Denetim Raporu

Bileşik Sanatlar Yüksek Lisans öğrencimiz Sinem Yörençin " Resim temalı" canlı performans gösterisi. adlı etkinlik 02 Mayıs 2023 Salı Saat 13.30 - 14.30 tarihinde Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi idari bina 601 nolu atölyei yerinde
    Salim akaydin ve Bahçelievler ortaokulu öğrencileri ve ogretmenleri katılımları ile  3 akademisyen ve 72 öğrenci katılımları   gerçekleştirilmiştir.
    Yüksek lisans öğrencimiz Sinem Yörenç müzik eşliğinde resim performans gosterisini gerçekleştirmiştir.

Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiştir, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı bir durum olmamıştır.