• Prof.Dr. Mehmed Said Hatiboğlu Konferansı İcra Edildi

13 Ekim 2019

Mefkûre Kulübü, Prof. Dr. Mehmed Said Hatiboğlu konferansını HİTÜ İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Fuat Sezgin konferans salonunda gerçekleştirdi.

Mefkûre Kulübü yılın ilk programına Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Ana Bilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmed Said Hatiboğlu konferansı ile başladı. Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirilen program Türkiye Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma birincisi Tayyib Hoş'un tilaveti ile başladı. İl Müftüsü Sn. Muharrem Biçer'in ve çok sayıda protokolün katılımı ile gerçekleştirilen programda Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Abdullah Çolak'ın konuşmasından sonra sözü alan Hatiboğlu çok sayıda akademisyen ve öğrencilerin katılım sağladığı konferansta konuştu. Konferanstan sonra Fakülte Dekanımızın ve Mefkûre Kulübü Danışman Hocamız Arş. Gör. Fahrettin Haliloğlunun hediye takdiminin akabinde Hatiboğlu ve Fakülte Öğretim Görevlilerinin toplu fotoğraf çekimi ile konferans son buldu. Katılım sağlayan tüm akademisyen, misafir ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.