• Girişimci Liderler Kulübü Denetim Kurulu Raporu

Ziyaret

Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitimi etkinliği 30 kişinin katılımı ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Arş. Gör Ela Hiçyorulmaz tarafından kulüp tanıtımı yapılıp üyelik başvuruları alınmıştır. Eğitim Yönetim Kurulu Başkanımız Ergin Korkmaz tarafından verilmiş, eğitim sonunda katılım belgeleri katılımcılara takdim edilmiştir. Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiş, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı herhangi bir durum olmamıştır.

Her Şey Kadının Eseri

"Her Şey Kadının Eseri ?" isimli panel etkinliği yaklaşık 60 kişinin katılımı ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe Panelist olarak Zehra Betül Özseçer, Nuran Hakyemez ve Serpil Çetin katılmış, panelin moderatörlüğünü ise Hitit Üniversitesi Arş. Gör. Ela HİÇYORULMAZ yapmıştır. Etkinlikte kadınların İş hayatı ve kadın girişimciliği konuları üzerinde durulmuştur. Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiş, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı herhangi bir durum olmamıştır.

Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitimi

Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitimi etkinliği Buhara Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Eğitim Yönetim Kurulu Başkanımız Ergin Korkmaz tarafından verilmiş, eğitim sonunda katılım belgeleri katılımcılara takdim edilmiştir. Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiş, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı herhangi bir durum olmamıştır.

Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitimi

Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitimi etkinliği ara tatil olması ve katılımcı sayısının tamamlanamaması sebebiyle gerçekleştirilememiştir. Eğitim şubat ayı içerisinde başka bir tarihe ertelenmiştir.

İnternetle Hayat Kolay Eğitimi

İnternetle Hayat Kolay Eğitimi etkinliği Ulukavak İkbal Kadın Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Eğitim Yönetim Kurulu Başkanımız Ergin Korkmaz tarafından verilmiş, eğitim sonunda katılım belgeleri katılımcılara takdim edilmiştir. Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiş, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı herhangi bir durum olmamıştır.

Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitimi

Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitimi etkinliği 15 kişinin katılımı ile Akkent Kadın Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Eğitim Yönetim Kurulu Başkanımız Ergin Korkmaz tarafından verilmiş, eğitim sonunda katılım belgeleri katılımcılara takdim edilmiştir. Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiş, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı herhangi bir durum olmamıştır.

Paramı Yönetebiliyorum Eğitimi

Paramı Yönetebiliyorum Eğitimi etkinliği 20 kişinin katılımı ile Buhara Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Eğitim Yönetim Kurulu Başkanımız Ergin Korkmaz tarafından verilmiş, eğitim sonunda katılım belgeleri katılımcılara takdim edilmiştir. Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiş, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı herhangi bir durum olmamıştır.