• 12 Mart Fidan Dikimi

15 Mart 2016

Haberin detayına linkten ulaşabilirsiniz.

GENÇ TEMA FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDU

Hitit Üniversitesi Genç TEMA Kulübü üyeleri, 55 adet fidan dikerek, çevreye karşı duyarlılıklarını bir kez daha gösterdiler.

Sıklık Tabiat Parkı’na giderek kendilerine gösterilen alanda fidanları toprakla buluşturan Hitit Üniversitesi Genç TEMA Kulübü üyeleri, diktikleri fidanlara ilk can suyunu da vermeyi ihmal etmediler.

Kulüp üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği fidan dikme etkinliğine bazı kulüp üyeleri de aileleri ve çocuklarıyla katıldılar. Özellikle üzerine TEMA yazılı tişört giyen bir minik, etkinliğine ayrı bir renk kattı.

Kulüp Başkanı Makine Mühendisliği öğrencisi Emre Çimen, kulüp olarak fidan dikerek, her vatandaşın çevreye olan sorumluluğunu yerine getirmesi adına görevlerini yaptıklarını söyledi. Emre Çimen, ayrıca yapılan etkinliğin istiklal marşımızın kabul edildiği  bu günde yapılmasından dolayı da mutluluğunu dile getirdi. Emre Çimen, fidan dikme törenine katılımın yoğun olmasından dolayı da ayrıca memnuniyetini dile getirerek, kulüp üyeleri ve ailelerine de teşekkür etti.