• Devfest On Campus Denetim Raporu

Devfest On Campus adlı etkinlik 18 Aralık 2023 Pazartesi Saat 12.00 - 17.00 tarihinde Erol Olçok Konferans Salonu yerinde
    Beyza Sunay Güler(katılamadı), Esra Kadah, Başar Çelebi, Fahri Can Seçer, Tolga Özgün, Berat Göktuğ Özdemir'in katılımları ile Katılan Akademisyen Sayısı: 3 Erdener Özçetin, Gazi Bilal Yıldız, Harun Emre Kıran; Katılan İdari Personel Sayısı: 0 ; Katılan Öğrenci Sayısı:175 ; Katılan Misafir:0 kişi ile gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe online olarak katılan katılımcılarımız Esra Kadah: Flutter ve Firebase App, Berat Göktuğ Özdemir:Flutter for Everyone konuları hakkında google meet üzerinden sunumlarını yapmışlardır. Bizlerle birlikte olan konuşmacılarımız Başar Çelebi: Kotlin-Dynamic Android UI-Jetpack Compose, Fahri Can Seçer: Frontgular , Tolga Özgün: Tenserflow ile Lineer Regresyon konuları hakkında  bilgilendirmeler/çalışmalar yapmışlardır. Etkinlik süresince katılan öğrenciler merak ettikleri soruları sormuş, konuşma aralarında farklı bölümden öğrencilerle bir araya gelerek birbirleriyle iletişim kurmuşlardır.

Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiştir, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı bir durum olmamıştır.