• Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü Denetim Raporu

Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü adlı uygulamalı etkinlik 27 Mart 2024 Çarşamba günü 13.00-15.00 saatleri arasında Dr. Öğr. Üyesi Zafer Doğru rehberliğinde 11 öğrenci ile gerçekleştirilmiştir.
    Rota bulma, güzergah belirleme çalışmaları yapılmıştır.

Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiştir, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı bir durum olmamıştır.

Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü Denetim Raporu

Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü adlı etkinlik 21Şubat 2024 Çarşamba saat 13.00-15.00 arasında Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı rotasında Dr. Öğr. Üyesi Zafer Doğru'nun katılımı ve 9 öğrenci ile gerçekleştirilmiştir.
    Rota bulma, doğa yürüyüşü çalışmaları yapılmıştır.

Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü Denetim Raporu

Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü adlı etkinlik 28 Şubat 2024 Çarşamba Saat 13.00-15.00 tarihinde Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı yerinde Dr. Öğr. Üyesi Zafer Doğru'nun katılımı ve 12 kişi ile gerçekleştirilmiştir.
    Rota bulma, doğa yürüyüşü çalışmaları yapılmıştır.