• Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü Kararı

Öğrencilerin çevreyi tanımaları, rota bulmayı öğrenmeleri, ileriki zamanlarda yapılacak yüksek tırmanışlar için hazırlık yapmaları amacı ile 27 Mart 2024 günü, 13.00-15.00 saatleri arasında Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü etkinliğinin yapılmasına karar verilmiştir.

Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü Kararı

Öğrencilerin çevreyi tanımaları, rota bulmayı öğrenmeleri, ileriki zamanlarda yapılacak yüksek tırmanışlar için hazırlık yapmaları amacı ile 20 Mart 2024 günü, 13.00-15.00 saatleri arasında Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü etkinliğinin yapılmasına karar verilmiştir.

Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü Kararı

Öğrencilerin çevreyi tanımaları, rota bulmayı öğrenmeleri, ileriki zamanlarda yapılacak yüksek tırmanışlar için hazırlık yapmaları amacı ile 13 Mart 2024 günü, 13.00-15.00 saatleri arasında Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü etkinliğinin yapılmasına karar verilmiştir.

Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü Kararı

Öğrencilerin çevreyi tanımaları, rota bulmayı öğrenmeleri, ileriki zamanlarda yapılacak yüksek tırmanışlar için hazırlık yapmaları amacıyla 06.03.2024 tarihinde, saat 13.00-15.00 arasında Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı yürüyüşünün yapılmasına karar verilmiştir.

Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü Kararı

Öğrencilerin çevreyi tanımaları, rota bulmayı öğrenmeleri, ileriki zamanlarda yapılacak yüksek tırmanışlar için hazırlık yapmaları amacı ile 28 Şubat 2024 günü, 13.00-15.00 saatleri arasında Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü etkinliğinin yapılmasına karar verilmiştir.

Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü Kararı

Öğrencilerin çevreyi tanımaları, rota bulmayı öğrenmeleri, ileriki zamanlarda yapılacak yüksek tırmanışlar için hazırlık yapmaları amacı ile 21 Şubat 2024 günü, 13.00-15.00 saatleri arasında Kuzey Kampüsü-Çomar Barajı Yürüyüşü etkinliğinin yapılmasına karar verilmiştir.