17-18 Şubat Han Kozlusu Köyü Kartal Dağı Zirve Tırmanışı

17-18 Şubat Han Kozlusu Köyü Kartal Dağı Zirve Tırmanışı hitit üniversitesi dağcılık kulübü üyelerinden kış temel eğitimini tamamlamış üyelerle gerçekleşecekdir.

etkinlik 17 şubat sabahı çorum devlet tiyatro salonunun önünden servise binip han kozlusu köyü mevkisinde servisten inip kartal dağı zirve yürüyüşü başlıyacakdır.

cumartesi günü zirve yapıp geceyi 2 kamp alanında geçirilicekdir. pazar günü sabahın erken saatlerinde han kozlusu köyüne hareket edilip öğlen 12 de servise binip devlet tiyatro salonunun önünde etkinliğe son verilecekdir. etkinlikte kış temel eğitimini almış olan üyelerimizin bilgilerini tazelemesi ve yeni beceriler öğrenmesi sağlanacakdır. etkinlik sürecinde HİTİT ÜNİVERSİTESİNDEN BİR TALEBİMİZ YOKTUR. Yönetim kurulu onayınıza sunulmuştur.