• 13. Abdülmecid Doğru ve Ahmet Bilge'yi Anma Tırmanışına Katıldık

09 Mart 2022

13. Abdülmecid Doğru ve Ahmet Bilge'yi Anma Tırmanışına Katıldık

Erciyes Üniversitesi Dağcılık Kulübü (EUDAK) 13. Abdülmecid Doğru ve Ahmet Bilge'yi Anma Tırmanışına Hitit Üniversitesi Dağcılık Kulübü Başkanı Baran Faruk ÖKSÜZOĞLU Üniversitemizi ve kulübümüzü temsilen katıldı. Zirve Tırmanışı başarı ile tamamlandı.

10 üniversitenin kulüplerinden gelen (toplam 55 öğrenci) öğrenciler Erciyes Üniversitesi kampüsü içerisinde yer alan Süleyman Demirel Spor Salonunda toplandılar 4 Mart 2022 gecesini bu salonda konaklayarak geçirdiler. 05 Mart 2022'de 07:45'te EÜDAK'ın organize ettiği araçlarla Erciyes Dağına hareket edildi. Çobanini Kamp alanının biraz daha yukardaki bir yere saat 11:40 sıralarında kamp kuruldu.

03:35 sıralarında öncü ekiple birlikte başanan faaliyet 08:30 sıralarında zirveye ulaşılarak fotograf ve video çekimlerinin ardından hava şartlarıda değerlendirilerek diğer ekibin zirveye varışı beklenmeden dönüşe geçildi.

Katılımcıların tamamının kamp alanına saat 11:45-12:00 sıralarında varıldı. 13:30 gibi kamp toplandı ve kayak tesislerine doğru 13:55'te hareket edildi. Tesislerde bekleyen araçlara saat 16:10'da binilerek konaklanılan spor salonuna gelindi.

Faaliyetin değerlendirilmesi yapılarak faaliyet sonlandırıldı.