• Türkiye Katılım Bankaları Birliği ve Borsa Finans Kulübü ortaklığında Sertifikalı Katılım Bankacılığı ve Faizsiz Finans Eğitiminin düzenlenmesi - Türk

Türkiye Katılım Bankaları Birliği ve Borsa Finans Kulübü ortaklığında Sertifikalı Katılım Bankacılığı ve Faizsiz Finans Eğitiminin Nisan ayı içerisinde 30 saat olmak üzere SBMYO Dersliklerinde hafta sonu günlerinden düzenlenmesine karar verilmiştir.

Eğitime, İİBF Bankacılık ve Finans Bölümü öğrencileri ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ilgili bölüm öğrencilerinin katılmasına karar verilmiştir.

Eğitim sonunda yapılacak sınav sonuçlarına göre başarılı olanlara Türkiye Katılım Bankaları Birliği tarafından imzalı SERTİFİKA ve yeterli puan alamayanlara da Türkiye Katılım Bankaları Birliği tarafından imzalı KATILIM BELGESİ verilmesine karar verilmiştir.

Eğitim sonunda bir tören düzenlenerek, Türkiye Katılım Bankaları Birliğini temsilen bir yetkilinin Üniversitemize davet edilmesine karar verilmiştir.