• Samsun TSO Kayıtlı İstihdam İçin Ortak Fayda Diyalog ve İşbirliği Projesi Kapsamında Stant Açılması

Kayıtlı İstihdam İçin Ortak fayda;Diyalog ve İşbirliği Projesi

İstihdam buluşmaları organizasyonuna Kamu kurumları, yerel yönetimler, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör kuruluşları temsilen katılımları stant bazında olacaktır. Organizasyonda 60 civarında stant açılacaktır. Üniversitemizin eğitim faaliyetleri yanında gençlere nitelik kazandıracak sosyal kültürel etkinliklerin tanıtımı ile öğrenci kulüplerinin çalışmalarının tanıtımını yapacak şekilde stant bazında katılım sağlamamızın faydalı olacağı değerlendirilmektedir.

istihdam buluşmaları organizasyonuna Kamu kurumları, yerel yönetimler, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve özel sektör kuruluşları temsilen katılımları stant bazında olacaktır. Organizasyonda 60 civarında stant açılacaktır. Üniversitemizin eğit