• Çorum Atatürk Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak "Arkeoloji bölüm taıtımı" ve "Hititler" konulu panel.

Çorum Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda 20 Nisan 2022 Çarşamba günü 14.30-15.50 saatleri arasında 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak Dr. Öğr. Üyesi Emrullah KALKAN tarafından “Arkeoloji bölümünün tanıtım sunumu” ve ardından Dr. Öğr. Üyesi Eric Luc JEAN tarafından “Hititler“ konulu sunum ve söyleşi yapılmıştır.

Çorum Atatürk Anadolu Lisesi konferans salonunda 20 Nisan 2022 Çarşamba günü 14.30-15.50 saatleri arasında 12. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak Dr. Öğr. Üyesi Emrullah KALKAN tarafından “Arkeoloji bölümünün tanıtım sunumu” yapılmıştır. ve ardından Dr. Öğr. Üyesi Eric Luc JEAN tarafından “Hititler“ konulu sunum ve söyleşi yapılmıştır. Etkinliğe Çorum  Atatürk Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve Arkeoloji bölüm başkanı Aygül SÜEL , Dr. Öğr. Üyesi Önder İPEK katılmıştır.