• Arkeoloji Kulübü Etkinlik Kararları

Kurum Ziyaretleri

22.03.2018 tarihinde Çorum Belediyesine, İl Kültür Turizm Müdürlüğüne, Çorum Müze Müdürlüğüne ve Çorum İl Özel İdaresine olmakla birlikte 4 Kuruma Arkeoloji Kulübü Yönetim Kurulu olarak başta Kurumlarımızın bizlerin varlığından haberdar olması amacıyla birlikte ortak çalışmalarda her zaman hazır olduğumuzu belirtmek amacıyla bir araya gelmeyi hedefliyoruz.

Arkeoloji Kulübü Etkinlik Kararları

Europass Sistemi ve Etkin Özgeçmiş Hazırlama Avrupa Birliği Ülkelerinin Hepsinde geçerli CV Formatı Doldurma Konferansı ve Eğitimi.

21.03.2018 Saat: 15:00 da Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda Program Geliştirme ve Program Yönetimi Birimi  Uzmanı Bayram Emre ÜNAL tarafından Europass Sistemi ve Etkin Özgeçmiş Hazırlama Avrupa Birliği Ülkelerinin Hepsinde geçerli CV Formatı Doldurma Konferansı ve Eğitimi verilecektir.

9. Uluslararası Arkeoloji Öğrencileri Sempozyumu

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin düzenlediği 12-13.03.2018 tarihinde 9. Uluslararası Arkeoloji Öğrencileri Sempozyumuna katılmak üzere davet aldık. Gelen davete katılmak istiyoruz. Sempozyumda Hitit Üniversitesi ve Arkeoloji Kulübü olarak temsilen Büşra DÖLCÜ katılacaktır. Büşra DÖLCÜ'nün sunum yapacağı konu ''Hitit Krallarının Kült Gezileri olacaktır''

Tarih ve Medeniyet Gezisi

Kadim medeniyetler beşiği, Çorum ilimizin tarihi ve kültürel yönden tanıtılması, öğrencilerde tarih bilinci oluşturulması ve turizm açısından müze ve ören yerlerimizin tanıtımı yapılması amacıyla, Kredi ve Yurtlar Kurumu ve Çorum İl Özel İdaresi işbirliğiyle Hitit Üniversitesi Arkeoloji Kulübü olarak gezi yapılacak yerlere Rehberlik yapmak için ortak etkinlik kararı aldık. Araç temini, kumanya ve içecekler diğer kurumlar tarafından karşılanacaktır. 14.04.2018 Cumartesi Saat 09:00-19:00 Saatleri arası '' Alacahöyük , Hattuşa ve Boğazkale'ye gezi yapılması kararı Yönetim Kurulu onayına sunulmuştur.

İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğüne Ziyaret

İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğüne Ziyaret gerçekleştirmek ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan bey ile  bazı çalışmalarda işbirliği yapmak istiyoruz.

Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitimi

26 Şubat Pazartesi Saat 14:00'da Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda Girişimci Liderler Kulübü ortaklığında 'Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitiminin' gerçekleştirilmesi kararı Yönetim Kurulu onayına sunulmuştur.