• 9. ULUSLARARASI ARKEOLOJİ ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU

9. Uluslararası Arkeoloji Öğrencileri Sempozyumuna katılmak.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin üstlendiği 9. Uluslararası Arkeoloji öğrencileri Sempozyumunda sunum yapacak olan Büşra Dölcü'nün, sunum yapacağı gün Hitit Üniversitesi Arkeoloji Öğrencileri olarak Çorum'dan otobüsle sadece o gün sempozyuma katılıp dinleyici olmak istiyoruz. Günübirlik gidip gelmek istiyoruz.

9. ULUSLARARASI ARKEOLOJİ ÖĞRENCİLERİ SEMPOZYUMU

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin üstlendiği 9. Uluslararası Arkeoloji öğrencileri Sempozyumundan gelecek olan davete katılma.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinin üstlendiği 9. Uluslararası Arkeoloji öğrencileri Sempozyumundan gelecek olan  davete katılmak istiyoruz. Davet önümüzdeki hafta Üniversitemize ulaşacaktır. Sempozyumda Hitit Üniversitesi Arkeoloji Kulübü adına Üniversitemizi ve Kulübümüzü temsilen Arkeoloji Kulüp Başkanı Enes KAYALI, İsmail KAPLAN ve Büşra DÖLCÜ katılacaktır. Büşra DÖLCÜ arkadaşımız sunum yapacaktır. Sunum konusu '' HİTİT KRALLARININ KÜLT GEZİLERİ '' olacaktır.