• Bilsem Antropoloji Bölümü Tanıtım Etkinliği

Üstün zekalı öğrencilere antropoloji bölümü tanıtılacaktır.

14.04.2017 ve 21.04.2017 tarihlerinde saat yapılacak olan BİLSEM'e ( Bilim ve Sanat Merkezi) Hitit Üniversitesi Antropoloji bölümünü tanıtımı için gidilecektir. Bilsemdeki öğrencilere geçmişten günümüze insan türleri ve insan iskelet sistemi hakkında bilgi verilecek olup insan iskelet sergisi yapılacaktır. Etkinlik kararınıza sunulur.

Bilsem Antropoloji Bölümü Tanıtım Etkinliği

Üstün zekalı öğrencilere antropoloji bölümü tanıtılacaktır.

21.04.2017 tarihinde yapılacak olan BİLSEM'e ( Bilim ve Sanat Merkezi) Hitit Üniversitesi Antropoloji bölümünü tanıtımı için gidilecektir. Etkinlik kararınıza sunulur.

Bilsem Antropoloji Bölümü Tanıtım Etkinliği

Üstün zekalı öğrencilere antropoloji bölümü tanıtılacaktır.

14.03.2017 ve 21.03.2017 tarihleri arasında yapılacak olan BİLSEM'e ( Bilim ve Sanat Merkezi) Hitit Üniversitesi Antropoloji bölümünü tanıtımı için gidilecektir. Etkinlik kararınıza sunulur.