• 7. Ulusal Antropoloji Öğrencileri Kongresi

Bu yıl Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde 7.si düzenlenecek olan 7. Ulusal Antropoloji Öğrencileri Kongresi Cumhuriyet Üniversitesinde düzenlenecektir.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinde 25-27 Nisan 2018 tarihleri arasında Sivas'da düzenlenecek olan 7. Ulusal Antropoloji Öğrencileri Kongresine kulüp öğrencilerimizin kongreye yapmış olduğu sözlü sunum müraacatları kabul olmuştur. Kongreye katılım için üniversitemize gerekli davet mektubu gönderilmiştir. Bu karar yönetim kurulunun onayına sunulmuştur.

7. Ulusal Antropoloji Öğrencileri Kongresi

Bu yıl Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde 7.si düzenlenecek olan 7. Ulusal Antropoloji Öğrencileri Kongresi düzenlenecektir.

7. Ulusal Antropoloji Öğrencileri Kongresi

Bu yıl 7. si Düzenlenecek olan 7. Ulusal Antropoloji öğrencileri Kongresi Cumhuriyet Üniversitesinde düzenlenecektir.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinde 25-27 Nisan 2018 tarihleri arasında Sivas'da düzenlenecek olan 7. Ulusal Antropoloji Öğrencileri Kongresine kulüp Öğrencilerimizin kongreye yapmış olduğu sözlü sunum müraacatları kabul olmuştur. Kongreye katılım için Üniversitemize gerekli davet mektubu gönderilmiştir. Bu karar yönetim kurulunun onayına sunulmuştur.