• AKUT Öğrenci Topluluğu ve AFAD İş Biriliğinde Temel Afet Farkındalık ve Gönüllülük Eğitimleri

15 Aralık 2023

AKUT Öğrenci Topluluğu ve AFAD İş Biriliğinde Temel Afet Farkındalık ve Gönüllülük Eğitimlerini gerçekleştirerek 2023-24 Eğitim Öğretim Güz döneminin ilk etkinliği gerçekleştirilmiş oldu. Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde öğrencilere afet farkındalığı oluşturmak ve AFAD'ın gönüllülük sistemine dahil olmak üzerine gerçekleştirilen eğitime ilgi gösteren öğrencilere ve eğitimi gerçekleştiren AFAD Eğitim biriminden Veysel bey ve Ayşen hanıma teşekkürlerimizi sunarız. Seminer sonrası kendilerine teşekkür belgesi sunulmuş ve AFAD ilkyardım çantası hediye alınmıştır.