• AKTİF YAŞAM KULÜBÜ KİTAP TESLİM PROJESİ VE GEZİ KARARI

Giresun Espiye Hasan Ali Yücel İÖO kitap teslimi ve Trabzon Uzungöl konaklama kararı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞINA
    Hitit Üniversitesi Aktif yaşam kulübü olarak 16-17 Mayıs 2016 tarihlerinde her yıl düzenlediğimiz geleneksel
    kitap kampanyası etkinliğimiz olacaktır. Etkinlik kapsamında Hitit Üniversitesi öğrencileri olarak  Giresun
    Espiye Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda üniversitemizin tanıtımı yapılacak ve kitap teslimi
    gerçekleştireceğiz. Gezimiz  Trabzon Uzungöl'de 1 gece konaklamalı şeklinde olaçaktır. 15 Mayıs Pazar
    gecesi  Çorum'dan hareket edileçektir. Gezi kapsamında gerekli bütçenin kulübümüze ayrılmasını ve araç
    tahsisini talep ediyoruz.
    Bu proje kapsamında katılacak olan isimler :
    1-Kumral KURT
    2-Fatma KABAKLI
    3-Emrah MEHMETEFENDİOĞLU
    4-Muhammed Emin ŞEKER
    5-Murat KEMERDAŞ
    6-Şeyma KÖKLÜ
    7-Rabia AYHAN
    8-Nazlı ULUSOY
    9-Semihanur BAYLAN
    10-Yağmur BAŞAR
    11-Bilge TURAN
    12-Zeliha DUR
    13-Refik KUYRUKCU
    14-Zeliha KARABACAK
    ve yanımızda bulunacak olan hocamız Aktif Yaşam Kulübü Danışman Hocamız Prof. Dr. Cemil  HAKYEMEZ

AKTİF YAŞAM KULÜBÜ KİTAP TESLİM PROJESİ VE GEZİ KARARI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞINA

Hitit Üniversitesi Aktif Yaşam Kulübü olarak 16-17 Mayıs 2016 tarihlerinde her yıl düzenlediğimiz geleneksel kitap kampanyası etkinliğimiz olacaktır. Etkinlik kapsamında Hitit Üniversitesi öğrencileri olarak Giresun Espiye Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu’nda üniversitemizin tanıtımı yapılacak ve kitap teslimi gerçekleştireceğiz.Gezimiz Trabzon Uzungöl’de 1 gece konaklamalı şeklinde olacaktır.15  Mayıs Pazar gecesi Çorum’dan  hareket edilecektir.Gezi kapsamında gerekli bütçenin klübümüze ayrılmasını ve araç tahsisi talep ediyoruz.

Bu proje kapsamında katılacak olan isimler :

1-Kumral KURT

2-Fatma KABAKLI

3-Emrah MEHMETEFENDİOĞLU

4-Muhammed Emin ŞEKER

5-Murat KEMERDAŞ

6-Şeyma KÖKLÜ

7-Rabia AYHAN

8-Nazlı ULUSOY

9-Semihanur BAYLAN

10-Yağmur BAŞAR

11-Bilge TURAN