• KIZILAY KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ Denetim Raporu

KIZILAY KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ adlı etkinlik 07 Aralık 2022 Çarşamba Saat 09.00 - 17.00 tarihinde HİTİT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ yerinde
    Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru GÖKMEŞE katılımları ile Katılan Akademisyen Sayısı:10 ; Katılan İdari Personel Sayısı:10 ; Katılan Öğrenci Sayısı:62 ; Katılan Misafir:25 kişi ile gerçekleştirilmiştir.
    Hitit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi spor salonunda kızılay kan bağışı etkinliği 45 kişiden alınan kan bağışı ile gerçekleştirilmiştir. Etkinlik sırasında Sağlık Bilimleri Fakültesinden farklı  akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşmiştirbilgilendirmeler/çalışmalar yapılmıştır.

Etkinlik doğal sürecinde herhangi bir sorun olmadan gerçekleşmiştir, etkinlik ve kulüp amaçlarına aykırı bir durum olmamıştır.