Üniversitemiz Girişimci Liderler Kulübü tarafından İİBF Konferans Salonunda ‘’Paramı Yönetebiliyorum’’ eğitimi gerçekleştirildi.

İlgili Fotoğraflar

Türkiye’de finansal okuryazarlık alanında ilk kez kamu, özel sektör ve sivil toplumu bir araya getiren “Paramı Yönetebiliyorum” projesinin eğitimleri Türkiye’nin 81 ilinde sürüyor. Proje kapsamında Gönüllü Eğitmen İşletme Bölümü Öğrencisi Ergin Korkmaz tarafından 40 öğrenciye eğitim verildi.

“Paramı Yönetebiliyorum”, Visa Europe ve Türkiye’deki üye bankalarının destekleriyle, T.C. Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Habitat Derneği ortaklığında 2009 yılında hayata geçirildi. Proje ile 15 – 30 yaş arası gençlere, kişisel mali kaynakları bütçeleme ve finans hizmetlerini doğru kullanmaya yönelik ücretsiz eğitimler sunuluyor ve gençler arasında finansal bilinci geliştirerek, sürdürülebilir kalkınma sürecine katkıda bulunmak hedefleniyor. Akran eğitim modeline dayanan proje kapsamında eğitimler 81 ilde, 1137 gönüllü genç eğitmen tarafından veriliyor. www.paramiyonetebiliyorum.net adresinden sağlanan online eğitimlerle birlikte proje başlangıcından bu zamana kadar 250 bin genç Paramı Yönetebiliyorum eğitimi aldı.

Eğitim sonunda Kulüp Danışmanı Arş. Gör. Ela Hiçyorulmaz katılımcılara teşekkür etti.

Kullanıcı Girişi
Üniversite Bilgi Sistemi (HUBİS),
Kullanıcı Adı ve Şifre'si ile giriş yapınız.