• Cumhuriyetin 100. Yılında Beslenme ve Diyetetik Biliminin Dünü, Bugünü ve Geleceği

23 Ekim 2023

Beslenme ve Diyetetik Kulübü'nün düzenlediği "Cumhuriyetin 100. Yılında Beslenme ve Diyetetik Biliminin Dünü, Bugünü ve Geleceği" konulu etkinlik 25 Ekim 2023 tarihinde saat 15:30'da MYO Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Dr. Tuba KÖSE'nin katılımıyla gerçekleşecek konferansa tüm öğrencilerimiz ve akademik personelimiz davetlidir.

Beslenme ve Diyetetik Kulübü'nün düzenlediği "Cumhuriyetin 100. Yılında Beslenme ve  Diyetetik Biliminin Dünü, Bugünü ve Geleceği" konulu etkinlik 25 Ekim 2023 tarihinde saat 15:30'da MYO Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Dr. Tuba KÖSE'nin katılımıyla gerçekleşecek konferansa tüm öğrencilerimiz ve akademik personelimiz davetlidir.