• Kanser Farkındalığı Etkinliği - Voleybol Turnuvası

25 Ocak 2022

Beslenme ve Diyetetik Kulübü (BDK) olarak Kanser farkındalığı yaratmak ve fakülte içi sosyalleşme fırsatı yaratmak amacı ile Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde düzenliyor olduğumuz voleybol turnuvamız 21-28 Şubat 2022 tarihleri arasında okulumuz Sağlık Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda gerçekleşecektir. Etkinliğin kanser farkındalığı ile ilişkilendirilmesi amacıyla oyuncuların kanseri simgeleyen tşörtler giyerek katılım sağlayacaklardır. Şimdiden turnuvaya katılım sağlayan takımlara başarılar dileriz. Turnuvayı izlemek isteyen öğrencilerimizi fakültemize bekliyoruz.

Beslenme ve Diyetetik Kulübü (BDK)  olarak Kanser farkındalığı yaratmak ve fakülte içi sosyalleşme fırsatı yaratmak amacı ile Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde düzenliyor olduğumuz voleybol turnuvamız 21-28 Şubat 2022 tarihleri arasında okulumuz Sağlık Bilimleri Fakültesi Spor Salonunda gerçekleşecektir. Etkinliğin kanser farkındalığı ile ilişkilendirilmesi amacıyla oyuncuların kanseri simgeleyen tşörtler giyerek katılım sağlayacaklardır. Şimdiden turnuvaya katılım sağlayan takımlara başarılar dileriz. Turnuvayı izlemek isteyen öğrencilerimizi fakültemize bekliyoruz.